Hos Sportsbuddy er vi så sikre på vores produkters kvalitet, at vi yder 14 dages returret på alle produkter. Derudover er der naturligvis 2 års reklamationsret. 

Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, og gælder ikke ved fejl eller skader der er forekommet ved forkert betjening af produktet eller hvis original emballage mangler.

Sportsbuddy.dk dækker ikke returneringsomkostningerne og der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. 

VED RETURNERING

Pakker sendes ind via. vores returportaler, som findes herunder:
Alle pakker der sendes retur, skal gå igennem vores returportal. Dette gør processen for returnering og tilbagebetaling hurtigere. OBS: Har du problemer med dit produkt eller fået leveret et forkert produkt, så kontakt os inden du sender det retur så hjælper vi med en løsning. Du kan også se vores FAQ med de mest stillede spørgsmål her.
 
 

REFUSION

Når returpakken modtages vil vi gennemgå pakken samt Jeres sag. Er der grundlag for en refusion vil vi automatisk tilbageføre pengene til den konto du afgav din ordre med - ønskes tilbagebetalingen på en anden konto, så kontakt os venligst inden du sender en pakke retur. Processen for retur er typisk 7-10 hverdage.

SÅDAN RETURNERER DU ET PRODUKT

  1. Gå til vores returportal og udfyld oplysningerne.
  2. Pak produktet forsvarligt ind og sørg for den ikke bliver beskadiget under forsendelsen.
  3. Køb et pakkelabel, print og sæt på pakken og send pakken til os.