Bag om Sportsbuddy

Sportsbuddy.dk er en online-shop der startede i 2017. Vi designer og forhandler produkter, der motiverer og gør sundhed sjovt.

Sportsbuddy.dk er en online-shop der startede i 2017. Vi designer og forhandler produkter, der motiverer og gør sundhed sjovt. Vores mission er at gøre det lettere, at være sund. Den mission forsøger vi at leve op til med inspirerende produkter, der giver danskere et lettere og bedre overblik over deres sundhed. I dag har vi kontor og lager i Aalborg, hvorfra alle vores produkter afsendes og alle kundehenvendelser besvares.

Vi arbejder ud fra tre principper:

Vi skal yde den bedste kundeservice - på alle henvendelser. (Se vores Trustpilot anmeldelser her).

Alle ordrer skal leveres til tiden. (97% af alle vores pakker kommer allerede dagen efter)

Vi skal udelukkende designe og forhandle produkter af høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for. (Under 3% af vores varer kommer retur)

Mit navn er Kristoffer og jeg er stifter af sportsbuddy.dk!

Ideen om at starte en e-butik med sportsudstyr udfoldede sig da jeg selv søger at blive den bedste udgave af mig selv. Et af skridtene til at få et bedre liv er naturligvis at have en sund levevis. Da jeg startede med at træne ønskede jeg at vide hvor meget jeg forbedrede mig dag-til-dag måned efter måned så jeg søgte udstyr der både kunne hjælpe mig tracke samt holde mig i form. Da jeg undersøgte markedet blev mødt af en jungle af forskellige produkter som ikke levede op til mine standarder både med forhold til funktionalitet og design.

Jeg stiftede her kort tid efter Sportsbuddy som mit modsvar og som en hjælp til folk som sidder i samme situation som jeg selv. Som ønsker simple funktionelle produkter til overskuelige priser. Du kan her købe alt fra aktivitetsure, træningsudstyr til recovery og meget andet.

Sportsbuddy Stifter

Stifter

Kristoffer Kjær

PRODUKTER

Vi har oplevet stor vækst og allerede i vores første år blev vores sortiment udvidet. Det betyder, at vi nu kan tilbyde en mulighed for at tracke din sundhed på daglig basis - endda på en smart og stilfuld måde. Vores varesortiment indeholder i dag aktivitetsurerecovery & træningsudstyr

Track dine skridt til hverdag med vores aktivitetsur, der indeholder skridttæller, optimer din træning med vores træningsudstyr, eller slap af, og berolig din krop efter træning med vores recovery sortiment.


HURTIG LEVERING

Vi er en kvalitetsbevidst, dansk virksomhed med stort fokus på kundeservice og hurtig levering. Alle vores produkter ligger på eget dansk lager og alle ordrer, der er bestilt inden kl. 17.00 sendes samme dag.

Alle pakker sendes med PostNord, og du får et unikt tracking nummer, som gør, at du kan følge pakken fra den forlader lageret til den bliver leveret.

Se mere om levering, og fragtpriser her.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvordan man bruger Urene, tilslutter dem til app’en eller får alle informationerne frem på din telefon? Så se her, og følg vores guides, som viser dig præcis hvordan man bruger vores produkter optimalt.

Videoinstruktioner kan vi også tilbyde dig klik på linket ved videoen og se nærmere!

Kontakt

Firma: Tradevision ApS
Adresse: Vesterbro 21 E, 1. TH. 9000 Aalborg
CVR: 39246252