Om Sportsbuddy

Sportsbuddy designer og forhandler produkter, der motiverer og gør sundhed sjovt.

Historien om Sportsbuddy starter i 2017, hvor Kristoffer Kjær startede virksomheden i sin lejlighed. Idéen opstod med mit eget mål om at tabe vægt og leve et sundere liv blive den bedste udgave af mig selv. Da jeg startede med at træne ønskede jeg at se hvor meget jeg forberede mig måned efter måned, så jeg søgte udstyr der både kunne hjælpe mig tracke denne udvikling. Da jeg undersøgte markedet blev mødt af en jungle af forskellige produkter som ikke levede op til mine standarder både med forhold til funktionalitet, design og pris.

Jeg stiftede kort tid efter Sportsbuddy, som en hjælp til folk som sidder i samme situation som jeg selv.

I dag er Sportsbuddy en af Danmarks største forhandlere af sportsure og sportsudstyr, og lejligheden er byttet ud med et kontor og lager centralt i Aalborg, hvor vi hver dag sidder klar til at hjælpe og rådgive indenfor sport og træning.

Vi vil forandre danskernes sundhed

Målet med Sportsbuddy er, at vi vil hjælpe og forandre danskernes sundhed. Ser man statistikken over sundheden i Danmark, så er det en kedelig kurve.

Siden vi startede i 2017, er det gået stærkt, og vi har allerede mere end 50.000 glade kunder i Danmark, Sverige og Norge.

Nytænkt distributionskæde og prisgaranti

Vi arbejder hver dag på at tilbyde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har skåret alle fordyrende led væk og samarbejder med producenter over hele verden. 

Normalt når du handler med sportsudstyr, vil producenten sælge sine produkter til en distributør, som derefter sælger produktet videre med profit til en butik, der sælger dem til kunden med stor profit. Det er altså mange led, varen skal igennem, inden den ender i dine hænder, og det gør produktet dyrt.

Når du køber produkter på vores hjemmeside, er omkostningerne til mellemmænd, distributører og butikker skåret væk, og derfor er vores priser presset helt i bund.

Sportsbuddy Stifter

Stifter og ejer

Kristoffer Kjær

PRODUKTER

Vi har oplevet stor vækst og allerede i vores første år blev vores sortiment udvidet. Det betyder, at vi nu kan tilbyde en mulighed for at tracke din sundhed på daglig basis - endda på en smart og stilfuld måde. Vores varesortiment indeholder i dag aktivitetsurerecovery & træningsudstyr

Track dine skridt til hverdag med vores aktivitetsur, der indeholder skridttæller, optimer din træning med vores træningsudstyr, eller slap af, og berolig din krop efter træning med vores recovery sortiment.


HURTIG LEVERING

Vi er en kvalitetsbevidst, dansk virksomhed med stort fokus på kundeservice og hurtig levering. Alle vores produkter ligger på eget dansk lager og alle ordrer, der er bestilt inden kl. 15.00 sendes samme dag.

Alle pakker sendes med PostNord, og du får et unikt tracking nummer, som gør, at du kan følge pakken fra den forlader lageret til den bliver leveret.

Se mere om levering, og fragtpriser her.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvordan man bruger uret, tilslutter det til app’en eller noget helt tredje?

Følg vores videoguides, som viser dig hvordan man bruger urene.

Du kan også se vores FAQ med ofte stillede spørgsmål.

Kontakt

Firma: Tradevision ApS
Adresse: Halkjærvej 16B, 9200 Aalborg SV
CVR: 39246252