Hos Sportsbuddy vil vi gerne inspirere dig til at komme i gang med sport og motion! Derfor har vi lavet en gratis e-bog, som giver dig en løbeplan samt løbetips og gode råd, så du i løbet af 10 uger er i stand til at løbe din første tur på 5 kilometer. God løbelyst! 

Til nybegyndere

Vores løbebog er til nybegyndere, som ønsker at kunne løbe 5 km på 10 uger. Udover en træningsplan, med op til tre træningspasom ugen, finder du også tips, tricks og gode råd til hvordan du kommer igang med at løbe, dit udstyr og hvordan du undgår skaber. Bogen indeholder med andre ord, alt hvad du behøver, for at få en god start på dit nye løbeeventyr.

Træningsplanen er bygget op, så du ikke overbelaster din krop, men der er også brug for udfordring – og dét får du her. Træningsintensiteten stiger kontinuerligt, så du til sidst kan tage en hel tur på 5 kilometer. Hver træningsuge består af 2-3 træningspas, som starter meget blidt ud i uge 1 og 2, hvorefter sværhedsgraden og hårdheden stødt stiger mod uge 10. 

Download e-bogen

Kunne du tænke dig at hente vores gratis e-bog og komme igang med din løbetræning? Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få tilsendt e-bogen på mail med det samme.

Download løbeprogrammet her.