Mere end 50.000 glade kunder kan ikke tage fejl!

Vores produkter er prøvet og testet af flere tusind danskere - og vi har topkarakter på både Trustpilot og Facebook. På denne side kan du se et udpluk af vores anmeldelser. 

Trustpilot

 Thomas Moberg - Personlig træner

(Uddannet Crossfit-, PICP Strength Trainer samt tidligere redaktionschef på Træningsmagasinet) har testet og anmeldt Veryfit V1 og V2 på hans blog. Thomas har et imponerende CV og der er ingen tvivl om han er ekspert når det kommer til styrketræning. Thomas har lavet en dybdegående sammenligning af vores ure og har sidst i anmeldelsen gemt en rabatkode. Se hans anmeldelse her og bliv klogere på, hvilket ur der passer til dine behov.

Testfamilien - Et af Danmarks største onlinemagasiner for tests

(Over 600 tests, 200 samarbejdspartnere og 42 testfamilier er i dag tilknyttet konceptet) har testet et Veryfit V1 ur. Vi har i samarbejde med Testfamilien fået Mie og Rikke til at anmelde vores aktivitetsure. De er begge begejsteret over det lille diskrete sportsur og dets mange funktioner. Rikke har brugt uret til træning, mens Mie har brugt det til at se hendes daglige aktivitet. Se hele anmeldelsen og deres yndlingsfunktioner her.

IFORM - Skandinaviens største hjemmeside om træning, kost og vægttab 

(Grundlagt i 1987, i dag Skandinaviens største og mange eksperter er tilknyttet til sitet) har nomineret Sportsbuddy Veryfit V1, som træningsfavorit i kategorien aktivitetsmålere. Veryfit V1 er det billigste ur blandt favoritterne, som også tæller Fitbit Charge 3, som koster 1.199 kroner og Garmin Vivosmart 4, som koster 1.099 kroner. Vi er stolte over nomineringen, som du finder her.