Om os

IVÆRKSÆTTER VIRKSOMHED

Sportsbuddy.dk er en online-shop der startede i 2017. Vi designer og forhandler produkter, der motiverer og gør sundhed sjovt. Vores mission er at gøre det lettere, at være sund. Den mission forsøger vi at leve op til med inspirerende produkter, der giver danskere et lettere og bedre overblik over deres sundhed. I dag har vi kontor og lager i Aalborg, hvorfra alle vores produkter afsendes og alle kundehenvendelser besvares.

Vi arbejder ud fra tre principper:

  1. Vi skal yde den bedste kundeservice - på alle henvendelser. (Se vores Trustpilot anmeldelser her).
  2. Alle ordrer skal leveres til tiden. (97% af alle vores pakker kommer allerede dagen efter)
  3. Vi skal udelukkende designe og forhandle produkter af høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for. (Under 3% af vores varer kommer retur)

PRODUKTER

Vi har oplevet stor vækst og allerede i vores første år blev vores sortiment udvidet. Det betyder, at vi nu kan tilbyde en mulighed for at tracke din sundhed på daglig basis - endda på en smart og stilfuld måde. Vores varesortiment indeholder i dag aktivitetsureaction cams og høretelefoner.  

Track dine skridt til hverdag med vores aktivitetsur, der indeholder skridttæller, forevig din dykkertur i 4K-kvalitet med vores actionkamera, eller lyt til, og syng med på, dine favoritsange på løbeturen med vores høretelefoner.

HURTIG LEVERING

Vi er en kvalitetsbevidst, dansk virksomhed med stort fokus på kundeservice og hurtig levering. Alle vores produkter ligger på eget dansk lager og alle ordrer, der er bestilt inden kl. 17.00 sendes samme dag.

Alle pakker sendes med PostNord, og du får et unikt tracking nummer, som gør, at du kan følge pakken fra den forlader lageret til den bliver leveret.

Se mere om levering, og fragtpriser her.

GUIDES

Er du i tvivl om, hvordan man bruger uret, tilslutter det til app’en eller får alle informationerne frem på din telefon? Se her, og følg vores guides, som viser dig præcis hvordan man bruger vores produkter optimalt.

CERTIFIKATER

CSR Mærket Sportsbuddy - Fit 400x400 Miljøvenlig Pakning Sportsbuddy - Fit 400x400 CO2 neutralt website Sportsbuddy - Fit 400x400Godkendt Webshop mærket Sportsbuddy - Fit 400x400Pricerunner-købsgaranti-Sportsbuddy - Fit 400x400

FIRMAOPLYSNINGER

  • Firma: Tradevision ApS
  • Adresse: Vesterbro 21 E, 1. TH. 9000 Aalborg
  • CVR: 39246252

Har du spørgsmål, ønsker du et samarbejde eller noget tredje? Se vores kontaktside her.

 

Bag Sportsbuddy 

Kontor

Omtalt her