Sportsbuddy Wave W1

Udsolgt

Sportsbuddy Wave W1

  • Kvalitetsmaterialer med fuld komfort
  • Virker med alle bluetooth enheder
  • 10 timers spilletid 

799,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

TRÅDLØSE HØRETELEFONER

Sportsbuddy Wave W1 tilsluttes nemt med Bluetooth og er kompatible med alle enheder. Når dine høretelefoner er tilsluttede til din enhed, kan du styre lydniveau eller skifte sang direkte på headsettet. Slip for irriterende ledninger og hav musikken eller lydbogen med på farten.

De trådløse høretelefoner er udarbejdet i protein læder og aluminium, mens ørepuderne er bløde og dermed komfortable for dine ører.

DESIGNET TIL SPORT, LØB OG TRÆNING

Selvom høretelefonerne har et stilrent og moderne design, skal du ikke lade dig narre. De er designet til alle motionstyper og er svedafvisende. Dermed kan du have lyd med på selv det hårdeste sports eventyr.

Med den justerbare hovedbøjle, kan du tilpasse dine Wave W1 til netop din hovedform. Træk blot i selve høretelefonen og indstil til den perfekte pasform for dig. Dernæst er du klar til at få sublim lyd ud af dine trådløse høretelefoner.

LANG SPILLETID

Med det indbyggede batteri, kan høretelefonerne spille i op til 10 timer - og når løber de tør for strøm skal det blot oplades med det medfølgende USB-kabel til opladning. Efter 1-2 timer vil de igen være klar til at blive tage i brug.

Sportsbuddy Wave W1’s noise cancellation betyder, at du har klar lyd altid - selv på flyet, i toget eller på kontoret.

 

Omtalt her