Gratis fragt | Tilfredshedsgaranti | Julegaver byttes til d. 15/1 Gratis fragt | Tilfredshedsgaranti | Julegaver byttes til d. 15/1

Sportsbuddy Vision Smart

Sportsbuddy Veryfit Smart smartwatch sort | sort
Sportsbuddy Veryfit Smart smartwatch sort | sort
Sportsbuddy Veryfit Smart smartwatch sort | sort
Sportsbuddy Veryfit Smart smartwatch sort | sort
Sportsbuddy Veryfit Smart smartwatch sort | sort
Sportsbuddy Veryfit Smart smartwatch sort | sort
999 DKK

Sportsbuddy Vision Smart


999 DKK

Om produktet
  • 14 sportsprogrammer & smartphone app
  • Stor og flot farveskærm med touch
  • Ridsesikkert Gorilla glas
PostNord fragt

Vi sender om .


Vandtæt smartwatch med mange funktioner

Sportsbuddy Vision Smart er et digitalt armbåndsur, der er fyldt med forskellige funktioner og sportsprogrammer. Vores smartwatch indeholder nemlig de mest basale funktioner, som skridttæller, tracking af kalorieforbrænding, søvntracker og pulsmåler – men der er også mulighed for vejledning til meditation og vejrtrækningsøvelser. 

Sportsprogrammerne indeholder blandt andet specialudviklede displays og funktioner til løb, cykling, trekking, yoga eller fitness. I alt rummer Vision Smart 14 forskellige sportsprogrammer og helt sikkert et til dig!

Moderne sportsur med større skærm

Smartwatches har generelt en større skærm end almindelige aktivitetsure. Det gælder også for Vision Smart, der har en stor og flot farveskærm – så du, som på vores andre ure i Vision-kollektionen, har også mulighed for at modtage notifikationer direkte på dit smartwatch. Du kan få notifikationer fra de mest gængse applikationer fra din smartphone, såsom Messenger, Instagram – eller en almindelig SMS. 

På den flotte 1,3 tommer touch- og farveskærm, kan du således læse beskeder, uden din smartphone i hånden. Du kan også lægge på eller modtage opkald direkte på displayet, ligesom det er muligt at skifte til næste eller forrige sang og starte eller stoppe musikken. Alt sammen foregår gennem en sikker Bluetooth-forbindelse og sættes nemt op til din personlige smartphone. 

Personliggør dit smartwatch

Gennem den medfølgende applikation, der kan downloades fra Google Play eller App Store, kan du oprette dine egne, personlige mål. Så kan du på displayet følge med i udviklingen mod at nå dit mål og modtage en notifikation, når du når dit mål – fordi det gør du selvfølgelig!

Vi har udviklet forskellige interfaces til dit display. Det vil sige, at du kan vælge mellem forskellige udseender og finde det, der tiltaler dig mest. Uanset om du ønsker meget grafik eller et mere stilrent look, er der et til dig. For at dit smartwatch matcher dit tøj og ikke stikker for meget ud i forhold til resten af outfittet, kan du nemt skifte remme blandt vores forskellige farver. 

Sportsur til hverdagsbrug

Et armbåndsur, der bruges både i hverdagen og til sport er udsat for mange forskellige udfordringer. Derfor er Vision Smart lavet i holdbare materialer, der er vandtætte ned til 50 meter og den store skærm er lavet i materialer, der sikrer mod ridser. Urkassen er lavet i rustfrit stål og stikker ikke mere end 12 millimeter ud fra armen. 

Når du har været stillesiddende for længe, får du en påmindelse på displayet om at du trænger til at bevæge dig. Vision Smart ikke anderledes end et almindeligt armbåndsur, fordi det viser dato og tid, men det indeholder langt flere funktioner, der gør hverdagen og motion sjovere – og det giver et bedre helbred og større livskvalitet. 

Batterilevetid på 10 dage

Vi ved, hvor irriterende det er, at lade sine devices op hver aften, så det er klar til dagen efter. Med Vision Smart har du ét device mindre at skulle oplade, da det har en batterilevetid på op til 10 dage alt efter brug. Når batteriet er løbet tør for strøm, lades det op i kun 2,5 time, hvorefter det er klar til endnu 10 dage. 


Klokkeslæt: Ja

Dato: Ja

Alarm: Ja

Stopur: Ja

Pulsmåler: Ja

Skridttæller: Ja

Kalorietæller: Ja

Blodtryksmåler: Nej

Søvntracker: Ja

Musik kontrol: Ja

Multi-sports mode: Ja

SMS og opkald notifikation: Ja

Forskellige interfaces: Ja

Medfølgende app: Ja – Veryfit

Hjælp til aktivitet: Ja

Guidet vejrtrækning: Ja

Find my device: Ja


Display type: OLED

Display størrelse: 1,3’’

Touch display: Ja

Vandtæt: Ja (5ATM)

Batteritid: 10 dage (Afhængig af brug og indstillinger)

App: Veryfit (Kun på engelsk)

Størrelse: Uret passer et håndled med en omkreds på 13-19 cm

Relaterede produkter

Omtalt her