RecoveryPillow

RecoveryPillow

  • Massagepude til øm nakke og ryg
  • Varme og rotation for bedre effekt
  • Trådløs og nem at have med sig

399,- DKK

Massagepude til øm ryg, nakke og ben

Det kan være en udfordring at massere nakken og den øverste del af ryggen på egen hånd - og det er en dyr affære at tage til en massør. Som en del af Sportsbuddys Recovery-serie, tilbyder vi løsningen på den ømme og udmattede nakke, nemlig Sportsbuddy RecoveryPillow. Med Pillow får du lindring af ømme muskler hjemme hos dig selv. Du kan få behandling, mens du sidder i sofaen!

Du skal blot placere din massagepude netop der, hvor du oplever ømhed, tænd den og så læne dig tilbage. Ved hjælp af varme og indbyggede, roterende massagekugler, løsner RecoveryPillow op for eventuelle spændinger. Hvis du har ømme ben, kan du også hvile dit ben på massagepuden og musklerne vil blive behandlet.

Få massage mens du sidder i sofaen!

Hvor mange aftener sidder du ikke foran fjernsynet eller med en bog i hånden efter en lang dag, fordi du trænger til at slappe af og lade batterierne op? Nu kan du gøre netop dét, samtidig med at du får massage og løsner op for den anspændte nakke eller ryg - eller får blod rundt i dine trætte ben. 

Du kan uden problemer få en behagelig massage og nyde en film eller nyhederne på samme tid. RecoveryPillow er så godt som lydløs, så den forstyrrer og larmer ikke. Tværtimod får du flere fordele ved at bruge en massagepude. Vi har listet nogle stykker herunder:

Fordele

  • Kan afhjælpe hovedpine fra spændinger i nakken
  • Øger blodomløbet og hjælper dig af med affaldsstoffer
  • Afslapper og lindrer generel muskelømhed

Massageapparat uden ledninger - få behandling overalt!

Du kan snildt have RecoveryPillow med rundt - den er nemlig både trådløs, har ikke brug for en ledning for at køre og så fylder den ikke meget. Du slipper med andre ord for at have en briks og massør stående og du sparer mange penge. 

Massagepuden har et indbygget batteri, der holder strøm til flere behandlinger. Dermed behøver man ikke sidde ved en stikkontakt og du kan få behandling overalt. Det gør den oplagt at have med i sportstasken eller med til en konference, hvor du skal være fokuseret i lang tid - og hvor din positur måske ikke altid er den bedste. 

Omtalt her