Handelsbetingelser

Betaling

SportsBuddy.dk modtager betaling med Mobilepay, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkusiv. moms.

SportsBuddy.dk tager imod betaling via. Quickpay, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Ordre modtaget inden kl. 17.00 på en hverdag vil blive afsendt samme dag. Vi afsender vores produkter med PostNord og alle ordre sendes med et unikt tracking nummer, så du kan følge din pakke fra den sendes fra vores lager til den ankommer til din adresse.

Vi har dag til dag levering alle hverdage (lørdag kun til udleveringsted).

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

SportsBuddy.dk dækker ikke returneringsomkostningerne.

Ved returnering

Pakker sendes til:

Tradevision ApS

Vesterbro 21 E, 1. TH.

9000 Aalborg

Alle pakker der sendes retur, skal indeholde en fortrydelsesformular. Du kan læse mere om returnering og hente fortrydelsesformularen her.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Ved modtagelse af Jeres returpakke vil vi gennemgå sagen. Er der grundlag for en refusion vil pengene automatisk blive tilbageført til den konto du afgav din ordre med.

Fortrydelsesret

Der gives 51 dages fuld returret på varer købt i på SportsBuddy.dk.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 51 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 51 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@sportsbuddy.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Klagemuligheder:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@sportsbuddy.dk