Gratis fragt | Tilfredshedsgaranti | Julegaver byttes til d. 15/1 Gratis fragt | Tilfredshedsgaranti | Julegaver byttes til d. 15/1

Black Week

Vi har tyvstartet Black Friday udsalget og har hele ugen gode tilbud på alle vores varer – så har du tid til at finde den perfekte julegave og endda få en besparelse! Husk, der er udvidet returret helt indtil og med 15. januar 2022.

Black Friday er blevet udvidet til Black Week hos Sportsbuddy!

I tilløbet frem til Black Friday har vi hos Sportsbuddy valgt at udvide den store dag fra og med mandag den 22. november! Det vil sige, at du i dagene frem til Black Friday også kan finde fede besparelser på vores produkter, der kan gøre juletiden lidt sødere og give råd til måske lidt flere eller lidt større gaver til dine nærmeste.

Vi tænder lyset igen, når ugen er omme og der er det for sent at spare penge på enten julegaver eller lidt lækkert til dig selv! Hvis det er i år, du skal være i god tid med julegaverne, så er det nu du skal slå til! Vi holder ikke flere tilbud frem mod julen og det er altså sidste chance på fredag ved midnat.

Omtalt her