Mere end 10.000 glade kunder kan ikke tage fejl!

Vores produkter er prøvet og testet af flere tusind danskere - og vi har topkarakter på både Trustpilot og Facebook.

INTELLIGENT SPORTSUDSTYR DER MOTIVERER

STORT UDVALG AF SKRIDTTÆLLERE, SPORTSURE OG AKTIVITETSURE

Kært barn har mange navne – og de ure du finder her på hjemmesiden er alle velegnede som skridttæller, pulsur, løbeur, sportsur og aktivitetsur

Med et aktivitetsur får du et komplet overblik over din daglige aktivitet. Uret tæller nemlig dit daglige antal skridt, din puls, din søvn samt hvor mange kalorier du har forbrændt. Ud fra dette, giver den dig et overblik over din aktivitet – er uret tilsluttet den medfølgende app kan du også se og analysere dine data på dags-, uge- eller månedsbasis, og få hjælp fra uret til at forbedre din daglige aktivitet og leve et sundere liv. 

FORDELE VED ET AKTIVITETSUR FRA SPORTSBUDDY

Udover at det er nemmere at forbedre sin daglige aktivitet når du har et overblik over det, er der en række væsentlige fordele ved et aktivitetsur. 

Vandtæthed
Alle vores ure er bygget i kvalitetsmaterialer og er vandtætte, hvilket gør dem ideelle til danskernes daglige brug. Både vores Band-kollektion og vores Veryfit-kollektion har en høj IP-klassificering, som vurderer modstandsdygtighed mod vand og støv. 

Lang batteritid
Vores aktivitetsure kan holde batteri i op til 10 dage afhængig af brug, indstillinger og model – og når uret løber tør for strøm, skal det blot lades op via. en medfølgende USB-oplader. 

Ét ur – til alle formål
Et aktivitetsur kan bruges til løb, gang, cykling, styrke- og konditionstræning – med andre ord, er det et ur til alle formål. 

Ønsker du at kunne vælge hvilken aktivitet uret skal tracke anbefales vores Veryfit V1 ur. 

SPECIFIKATIONER

Aktivitetsure fås i forskellige varianter, prisklasser og med forskellige specifikationer. Det er derfor ikke alle ure, der har de samme funktioner. Alle aktivitetsure fra Sportsbuddy uanset prisen har følgende specifikationer: Dato, klokkeslæt, dynamisk pulsmåler, skridttæller, kalorietæller, kilometertæller, søvntracker, medfølgende app og et vandtæt design. 

Med et Sportsbuddy Veryfit V4 kan du også vælge den aktivitet, du udfører, samt bruge det som et stopur til konditionstræning – det giver således et mere præcist billede over din aktivitet. 

MEDFØLGENDE SMARTPHONE APP

Til alle vores aktivitetsure medfølger en gratis app – både til iPhone og Android. Hent den og tilslut uret via. Bluetooth, så overføres dine data automatisk og du kan se din sundhed på dags-, uge- eller månedsbasis. 

Med appen kan du også tracke gang, løbe- eller cykelture via. appens GPS og du kan få besked når din telefon modtager en SMS eller ringer. 

Vores ure bruger forskellige apps. Hvilken app dit ur bruger fremgår under specifikationer på produktet. Er du i tvivl om, hvordan uret tilsluttes appen eller hvordan man bruger det optimalt? Se vores manualer og guides her

FÅ EKSTRA MOTIVATION MED HØRETELEFONER PÅ HOVEDET

Lyt til din favoritmusik på løbeturen med høretelefoner fra Sportsbuddy. Vores høretelefoner er lavet i sved- og vandafvisende materialer. Det gør dem særligt egnede til sport, da du ikke skal bekymre dig om sved eller støv. 

Samtidig, kan alle Sportsbuddys trådløse høretelefoner sættes op med din enhed via. Bluetooth. På den måde, kan du skifte sang, stoppe og starte musikken direkte på siden af dine høretelefoner og der kommer ikke ledninger i vejen for din aktivitet. 

LANG BATTERILEVETID – FÆRRE BEKYMRINGER

Vores sportsure har en batteritid på hele 10 dage, og vores høretelefoner op til 10 time - det betyder altså, at du ikke skal bekymre dig om dine Sportsbuddy produkter kan holde strøm til selv de længste træninger – og når batteriet er fladt, tager det kun 2 timer at genoplade dem igen, med et medfølgende USB-kabel. 

Dermed kan du nyde Sportsbuddys kvalitetslyd. Den dybe bas og skarpe diskant giver musikken et flot udtryk. Samtidig har vores høretelefoner noise cancellation, som gør at al udefrakommende lyd bliver lukket ude. Således kan du også bruge vores høretelefoner, hvis du skal fordybe dig med en lydbog eller podcast. 

FANG ALLE DINE OPLEVELSER MED ET ACTION KAMERA

Sportsbuddy Sense S1 er den perfekte ven til at fange alle dine oplevelser – på vand, til lands og i luften. 

Med et action kamera fra Sportsbuddy, skal du ikke bekymre dig om forholdene, når du skal forevige minderne med enten video eller billede. Det vandtætte beskyttelseshus gør, at du kan optage video og tage billeder under vand eller på en mudret cykeltur, i den skarpeste kvalitet. 

TILPAS PRODUKTERNE TIL DINE ØNSKER

Der er mulighed for at tilpasse dit aktivitetsur efter dine ønsker, da vi har forskellige, farverige remme til alle vores ure. Således kan du hurtigt få lidt farve på tilværelsen – eller få et stilrent look med vores sorte variant. 

Ønsker du at have musik med på løbeturen, tilbyder vi også løbearmbånd til alle mobile enheder.

Omtalt her